Η ιστορία μας

Η εταιρία μας Ι.Παπαλεξης & ΣΙΑ Α.Ε εδρεύει στην Λαμία και είναι ο γενικός αντιπρόσωπος πολλών εργοστασίων. Δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην χονδρική πώληση και προμηθεύοντας το δίκτυο καταστημάτων της με μια μεγάλη γκάμα από μηχανήματα Ιαπωνίας όπως αλυσοπρίονα κλαδευτικά, γενικής χρήσης και υλοτομικά, χλοοκοπτικά, θαμνοκοπτικά, δισκοπρίονα, φυσητήρες, αναρροφητήρες, κονταροπρίονα, ψαλίδια μπορντούρας, πολυμηχανήματα, τινακτικά και δύο σειρές μηχανημάτων μπαταρίας, επαγγελματική και ερασιτεχνική, που καλύπτουν πολλές ανάγκες όπως κλάδεμα, περιποίηση οικοπέδων, απομάκρυνση φύλλων και κοπή γκαζόν. Επίσης η εταιρία μας προμηθεύει το δίκτυο πελατών της με ποιοτικά και ανθεκτικά αναλώσιμα επωνύμων εργοστασίων όπως λάμες και αλυσίδες, ηλεκτρικά μηχανήματα τροχίσματος, εργαλεία και ανταλλακτικά επισκευής για συνεργεία, λίμες, λιπαντικά μίξης και αλυσίδας, γράσα, προϊόντα προστασίας του χειριστή, δοχεία καυσίμου, κεφαλές κοπής μεσινέζας και μια μεγάλη ποικιλία από μεσινέζες για θαμνοκοπτικά.

Τα μηχανήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω προέρχονται από τα εργοστάσια της Yamabiko Corporation που από το 1965 η εταιρία μας την εκπροσωπεί πιστά σε όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια σε Κυπρο και Αλβανία. Η Yamabiko γνωστή στους παλαιότερους και ως Kioritz Corporation βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας πάνω από 70 χρόνια. Από το ταπεινό ξεκίνημά της στην Ιαπωνία με ένα απλό χειροκίνητο εργαλείο για τον ψεκασμό των καλλιεργειών, μέχρι τη δημιουργία των πρώτων φυσητήρων στον κόσμο το 1975, η Yamabiko με τα παγκοσμίου φήμης Brand name της ECHO & Shindaiwa έχει καταστεί δικαίως τεχνολογικός ηγέτης σε όλη την υφήλιο. Εδώ και χρόνια, πολλά εμπορικά σήματα εξοπλισμού εξαφανίζονται όπως και πολλοί γενικοί αντιπρόσωποι αυτών, αλλά εμείς έχουμε αναπτυχθεί. Γιατί; Πρωτίστως λόγω της δέσμευσής που έχουν χτίσει τα εργοστάσια της Yamabiko για ποιότητα και επειδή προσφέρει στους χειριστές τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Για την ECHO και την Shindaiwa, έχουν δημιουργηθεί νέες τεχνολογίες όπως εργαλεία μπαταριών επαγγελματικής απόδοσης και μηχανές που βασίζονται στην ρομποτική. Η προτεραιότητα των εργοστασίων της Yamabiko είναι να μπορούν οι χειριστές να βασιστούν στα μηχανήματα τους και αυτό επιτυγχάνεται με την προσεκτική και ακριβή εξέταση που διεξάγεται κατά την σχεδίαση, την παραγωγή και τις δοκιμές σε όλα τα προϊόντα της. Σήμερα, τα προϊόντα ECHO και Shindaiwa συνδέονται με την υψηλή απόδοση, την ανθεκτικότητα και την ποιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μια μεγάλη ιστορία ικανοποιημένων πελατών παντού. Ως εκ τούτου, ενώ οι άλλοι βιάζονται για να εμπορευθούν ένα οποιοδήποτε brand name, εμάς στόχος μας είναι η διατήρηση της ποιότητας που είναι συνώνυμη με την αξιοπιστία.


Shindaiwa

Ο κύριος στόχος για την Shindaiwa, ήταν πάντα η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, για ανθρώπους που βασίζονται στα εργαλεία τους για να ζουν. Και αυτός ο στόχος δεν έχει αλλάξει ποτέ.

Σήμερα, τα προϊόντα της Shindaiwa συνδέονται με την υψηλή απόδοση, την ανθεκτικότητα και την ποιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που έχει μια μεγάλη ιστορία ικανοποιημένων πελατών σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, ενώ κάποιες βιομηχανίες γεωργικών μηχανημάτων βιάζονται στην διαδικασία παραγωγής, τα εργοστάσια της Yamabiko διατηρούνε τη δέσμευσή τους για την ποιότητα και τις διεξοδικές μεθόδους που έχουν κάνει την SHINDAIWA συνώνυμη με την αξιοπιστία, εδώ και δεκαετίες.